Åker

DATUM:2008-07-21   TID:09:13:58
Hittills har vi haft bra väder här på ön och jag hoppas att det blir lika bra dit vi ska idag (Pyreneerna). Nu måste jag gå, herrå!! Ha det bra!

Data!

DATUM:2008-07-15   TID:12:10:40
Nu har det gått några dar sen vi kom till Frankrike. Och nu har jag fått tag på internet! Fasst vi måste gå snart... Iallafall, nu när jag har internet ska hag ju skriva lite! Vi har mest varit på stranden de här dagarna, men vi har också cyklat massor och varit på marknad. Det är marknad varje dag i staden där vi bor, och det är en stor marknad dessutom! Jag vill köpa nåt där nån dag men jag tog inte med mig några pengar... Men jag får hoppas att mamma kanska har det? =).
Men nu måste jag gå. Hejdå!! (nu ska vi gå och handla). Hejdå!!

Ändrade...

DATUM:2008-07-10   TID:11:26:11
...planer! Vi äter sen lunch på Arlanda! Jag har snart packat klart. Bara lite småsaker kvar. Ha ett bra 'resten-av-sommarlov!' Jeans och linne på, men jag tar med mig en jacka också. För det är jätteskönt väder i Sverige, men när vi kommer fram till Frankrike så är det lite kallare! Men jag hoppas att det blir varmt sen... När jag är tillbaka (om typ 3 veckor) ska jag ha massor med bilder! (Hoppas jag iallafall!) Och jag ska försöka att hålla på mer men Scrapbooking!    Ha det bra! //Elli

Hejdå!

DATUM:2008-07-10   TID:09:37:04


Hehe...


Jag borde sova...

DATUM:2008-07-09   TID:22:57:01
Jag borde sova men vill inte! Just n kollar jag halvt på nåt program på Franska TVn. (det heter 'La carte au trésor') Nåra som tävlar på nåt sett typ att de får ledtrådar och ska leta efter saker i en stad... Men jag tycker synd om hon som INTE leder så jag "hejar" på henne! Men det går inte så bra för henne... Aja, jag borde sova för imorrn åker vi som sagt  till France!  Och jag måste packa klart... Men 'Scrubs' börjar om nån kvart och det vill jag också se =P. Trött kommer jag bli imorrn, men det får jag väl vara... Men nu säger jag GODNATT till er!

"Gräs(l)ig"

DATUM:2008-07-09   TID:16:48:40
(Med rubriken menar jag gräset! =P)

Det här är den första "illustrationen" som jag verkligen försökte göra någurlunda bra. Såklart inte lika bra som andras men okej var den väl?



Rubrik x)

DATUM:2008-07-09   TID:10:00:16
 GODMORGON! x)

Vaknade för typ 2 timmar sen och jag har knappt hunnit göra nånting! Bara kollat på bloggar och ätit frukost. Imorrn åker vi till France. Men ja har inte så jättebråttom med att packa för jag har nästan lagt upp alla kläder jag ska ha, och så åker vi ganska sent så jag hinner nog packa lite imorrn också? Ha en bra dag allihopa!

Tillbax

DATUM:2008-07-08   TID:20:49:35
Nu är vi tillbaka från promenaden. Vi var och kollade på några saker i en skog som lillasyster skulle kolla på för skolan. Typ stenformationer från typ järnåldern. När vi gick ut ur trädgården såg vi en fågel som höll på att döda en mindre fågel. Ush, vad hemskt det var... Aja, sen "fastnade" vi på en lekpark på vägen hem och lekte kull x). Men nu är vi som sagt hemma igen. Jag orkar verkligen inte ladda upp bilden nu... Så det får bli en annan gång. Imorrn ska jag nog packa klart, eller det är inte så mycket kvar, men vi åker snart. Så, godkväll på er!

ut å gå

DATUM:2008-07-08   TID:19:30:50
Vi åt för en stund sen och nu ska vi ut och gå, jag tänker komma tillbaka med minst ett foto som jag ska sätta på bloggen. Jag har börjat "packa" och imorrn får jag pcka klart. Hejdå!

Testar

DATUM:2008-07-08   TID:15:06:44
Jag testar att ha den här header ett tag nu, men vet inte om jag gillar den... Vad tycker ni?


Muffins!

DATUM:2008-07-08   TID:14:17:03
+ några maränger! Här är bilderna från när vi bakade:
Självklart blev de inte like bra som Blixmans (http://blixman.blogg.se)...

odekorerade muffins, vaniljsmak.

maränger!

muffins!

Min första!

Andra..

Gjord av lillasyster! =)

Också gjord av lillasyster!

Rosett (gjord av mig)

Hjärta, av lillasyster.

Retsen av bilderna kommer i ett annat inlägg!

Marzipan

DATUM:2008-07-08   TID:11:00:01
När mamma kom hem från att ha köpt "dekorationer" till muffinsarna, så dekorerade vi dem! Jag hade sett på Blixmans blogg att hon gjorde jättefina cupcakes så jag fick lust att försöka själv! Eller jag och lillasyster började men det gick så långsamt så lillebror hjälpte till med en och mamma gjorde några. Jag viste inte det här först och mamma hade glömt det men fick ett mejl från mina kusiners mamma, att vi var bjudna hos farmor o farfar! Så nu fickvi ganska bråttom. Vi bestämde att vi skulle göra en muffin var till alla som skulle till farmor o farfar så efter en stund blev vi klara med 11 muffins. Hos farmor o farfar åt vi som vanligt jättegod mat och sen så åt vi muffinsar och maränger som vi också hade gjort. När vi kom hem typ kl. 22.30? kollade vi på 'intervilles' som är varje måndag. Bilder på muffins kommer pyttelite senare för nu ska jag äta frukost och kolla på dansavslutningen (på dvd) med lillasyster! Herrå!

:)

DATUM:2008-07-07   TID:15:30:18
Just nu är jag glad! Haha... Jag och lillasyster har bakat både muffins och maränger. Eller marängerna är i ugnen nu. Vi gjorde olika smaker på marängerna, citronsmak och mintsmak! Och så är några färgade! Nu håller jag och lillasyster på att välja kläder till resan medan mamma är och köper "dekorationer" till muffinsarna! Så nu måste jag tillbax till lillasyster. Bilder kommer senare!

Tråkdag.

DATUM:2008-07-07   TID:12:56:50
Hittills iallafall har det varit en ganska tråkig dag, jag har bara suttit vid datorn och gjort lite headers (två inlägg ner) och ätit lunch. Jag hoppas att det händer nåt mer idag... Hur har ni haft det? Men jag trpr att jag kanske ska baka mufins? A, kanske och så ska jag börja packa lite... /Elli

Min dag!

DATUM:2008-07-06   TID:21:16:29
Efter lunchen gjorde jag headers (inlägget under) och sen skulle vi plötsligt äta middag =S Det gick väldigt fort! Efter middan gick jag, mami, lillebror och lillasyster till en lekpark och mötte Jenny och hennes kusin Mathyda. Där var vi ganska länge och lekte kull och apan i mitten x). Nu är vi hemma föe Jenny och Mathyda skulle äta middag (sent! Klockan var typ halv nio!) Nu har jag lärt Lillebror lite på GIMP! Jag älskar GIMP! Nästan lika bra som Photoshop och GRATIS! A, nu får vi se vad vii ska göra ganska sent nu för att göra nån speciellt... Jag skulle bli glad om ni skrev vilken header ni tycker jag ska ha! Juste ville också säga att en låt har fastnat i mitt huve! Det är Estelle feat. Kanye West med American boy! Den är jättebra!! Herrå! /Eli

blablabla+nya headers... skriv nåt nu!

DATUM:2008-07-06   TID:15:47:29
Orkar nästan inget just nu... Känner mig sur och trött men jag vet inte exakt varför... Eller kanske för att alla har varit ganska sura idag, Här är några headers jag har gjort och nu vill jag att ni skriver vilken ni tycker var bäst alltså vilken ni tycker jag ska ha! Sen så får ni ge mig tips för hur bakgrunden ska se ut! Snälla ni skriv nåt nu! x)

1                                         2

3                                         4                                         5

    
6                                          7                                         8

9

en header...

DATUM:2008-07-06   TID:15:18:11
Den här gick fortare att göra. Sorry Jenny, här kommer en till header gjord av Eli:
Inte särskillt nöjd med den här heller, men de är kul att göra...

 Vad tycks?

En till header

DATUM:2008-07-06   TID:14:26:43

Idag har jag spenderat den mesta tiden vid datorn och gjort en header. Men jag är inte särskillt nöjd med den. Vad tycker ni?

 (klicka för större)


Morrn!

DATUM:2008-07-06   TID:10:02:08

Jag vaknade för ett tag sen. Igår kväll såg jag på 'Fort Boyard' på franska Tvn (typ 'fångarna på fortet' i Sverige) och sen såg jag lite 'Scrubs'. Jag har ätit fukost och kollat på bloggar men jag måste nog börja kolla vad jag ska packa till när vi åker. På torsdag åker vi till Frankrike! Och sen åker vi bil till en ö på västkusten! Vi åker till den ganska ofta men jag älskar den platsen! (se detta inlägg(om ni vill såklart!) ) När man står på stranden där kan man se fortet där de spade in 'Fort Boyard' och 'Fångarna på fortet'! Kanska långt ut, men ändå! x) Vi är borta i tre veckor (vi ska kanske till Pyreneerna på slutet) så det blir nog inget bloggande på läänge! För där har vi inget internet... Vad ska ni göra idag?


Skriv gärna hur ni tycker bloggen kan se ut!


Bada? Nej!

DATUM:2008-07-05   TID:18:53:33

Igår Var jag först hemma hela dan (jag kommer inte ihåg vad jag gjorde) och sen vid lunch hade vi picknick på Hagaparken med våra kusiner! Jättekul blev det och god mat var det så jag blev riktigt mätt! Dessutom var det nästan 30 grader även senare vid kl. 20.00! Så kort sagt: riktigt bra blev det! Vi var kvar där till typ 20 och sen när vi kom hem var Jenny och hennes franska kusiner i trädgården, så vi pratade med dem och sen spelade vi kubb! (Det är lite svårt för Jenny för hon pratar inte så bra franska (sorry) så vi fick översätta lite!) Det var ganska varmt ddå också och vi var ute till typ halv elva? A, nåt sånt iallafall! Sen läste jag lite och sen gick jag och sov.

Idag var jag först hemma och stekte i solen efter att ha ätit god mat och sen så cyklade jag och Clara till Näsaäng. Som det stod i rubriken så badade iallafall inte jag! Vatnet var jättekallt! Men Clara doppade sig. Så vi var mest i solen och solade, lyssnade på musik och åt nötter. Lite senare så byggde vi en fälla! Eller det gick inte så bra för löven som skulle hålla upp sanden gjorde inte det. Så det blev mest att vi grävde en grop och sen fyllde vi den med löv och sand. Nu överdriver jag pyttelite, men nästan så var det! Det var sista dagen idag som jag kunde träffa Clara innan hon åker ='( Och jag kommer sakna henne jättemycket! Ha det bra i Skellefteå!!


Lite extra: Ville bara säga att Duffy är en artist som jag gillar just nu! Särskillt hennes låt 'Mercy' Jag fick veta att hon kommer från Wales idag! Visste ni det? x) Nu måste jag gå och äta, hamburgare blir det! Herrå!

Skriv gärna hur ni tycker min design ska se ut! T.ex. Färger, Header...


Design

DATUM:2008-07-04   TID:15:31:21
Nu tänker jag göra en design som jag verkligen blir nöjd med! Jag vet inte alls hur den ska se ut, men jag ska försöka. Vad tycker ni jag ska ha i den? Och hur tycker ni den ska se ut? Jag kanske tar och kikar runt lite på andra bloggar för att får inspiration =P. Ha're bra!

Dodgeball

DATUM:2008-07-03   TID:22:28:50
Just nu kollar jag på 'Dodgeball' på 6an. Jag har sett den en gång innan, Lite för galen men den är bra! De som gillar galna komedier ska se den! Alla andra också såklart ;). Bland andra Ben Stiller och Vince Vaughn spelar i den. Jag har ont i nacken igen, eller jag  har det nästan hela tiden, men det förstör lite när man kollar på Tv... Sov gott allihopa!


Shoppa!

DATUM:2008-07-03   TID:18:43:31

Ja, det har jag och Clara gjort idag! Fasst Clara köpte inget och jag köpte en sak...
Jag köpte en klänning från Gina tricot för 149kr! (bild kommer senare, tror jag) När vi kom hem gick vi en stund till 'ängen' och tog massa foton. Nu ska jag äta kyckling! Är faktiskt ganska hungrig. Hare bra allihopa!! Puzz å kjam Elli! x)


 Snälla skriv vilken header ni tycker att jag ska ha!!


Godmorgon!

DATUM:2008-07-03   TID:10:12:57
Jag vaknade för ganska länge sen och jag har hunnit äta frukost och kolla på bloggar (och klä på mig då).
Tänkte fråga nu vilken header ni tycker jag ska ha (jag fick inte tillräckligt men kommentarer förra gången för att kunna ta en header men jag är jätteglad för de kommentarer jag har fått! =D) Så här är dem en gång till och nu hoppas jag att jag får fler kommentarer! Skriv också vad ni tycker kan ändras! (Jag får inte ha någon bild på mig)

1.

2.

3.

4.

5.




Harry...

DATUM:2008-07-02   TID:19:26:40
Potter ska vi se på nu (den första). Jag håller på att läsa boken så jag fick lust att se filmen! Idag har jag bara mått dåligt... eller inte imorse när mamma och jag var på Coop Forum, men resten av dagen mådde jag dåligt. Jag har nog sovit för lite.
Jag hade/har ont i nacken och i huvudet och så var jag bara väldigt trött och somnade i "hängsoffan" när jag läste och om jag somnar på dagen känns det som om jag halvsover och har jätteont i huvudet. Aja, nu när jag ätit god mat känner jag mig bättre iallafall och som sagt så ska vi snart se Harry Potter! Skriv gärna vad ni tycker om de headrar jag har gjort hittils (finns längre ner på bloggen). Herrå!

Boken:                                                                                        

Filmen:

Vad tycker ni?

DATUM:2008-07-02   TID:13:21:09

Om den här headern? Jag gjorde precis en till header för jag hade inget att göra... Vad tycks?

 


Rösta gärna på vilken header jag ska ha!


Massa kläder!

DATUM:2008-07-02   TID:11:20:02
Igår var min kusin, jag, lillebror och J och fiskade! Vi fick bara en fisk, men bättre än inget iallafall! När vi kom hem såg vi på film och jag fick massa kläder av min kusin som var för små för henne! Många fina jeans, tröjor och annat! Ska jag sätta in bilder? Idag känner jag mig inte jättebra, jättetrött! Vad ska ni göra idag?

       Glöm inte att skriva här vilken header jag ska ha!

RSS 2.0