Lördagsläsning

DATUM:2009-01-31   TID:08:33:34
Om en kvart ska jag, Elsa, Clara och Vickan stå och sälja kakor medans de andra 7:orna har matte =P! Fasst sen har vi också "skola" (men väldigt korta lektioner och föräldrarna kommer också vara där..). Vi slutar 12 och då har vi 20 minuter på oss att komma till dansen innan den börjar, så vi har lite brottom då. Har ni (som går i skolan) också lördagsläsning? Ha en bra dag! (nu hinner jag inte lägga in nån bild) =)

Muffins

DATUM:2009-01-30   TID:17:49:29


Efter skolan bakade jag och Clara muffins hos Clara till Lördagsläsningen imorrn. De såg jättegoda ut :)! Nu måste jag gå och äta, spaghetti! (Jag börjar få slut på bilder nu.. Måste gå ut och fota nån gång.

Rocky

DATUM:2009-01-29   TID:21:25:01
Idag var faktiskt en ganska bra dag för att vara torsdag! Efter middag åkte jag och mamma till IKEA och köpte lite saker. En hylla till mitt rum och lite småsaker som ljus, skärbrädor och kuddar... Nu har jag precis druckit te och ska gå och sova nu för imorrn vill jag vakna tidigt. Godnatt!


Rocky ♥

Rubrik

DATUM:2009-01-28   TID:20:54:15
Vanlig skoldag idag. På biologin ska vi odla bakterier så jag och Clara (som gjorde en burk tillsammans) la detta i vår burk: Två hårstrån (ett var), en nagelbit, ett fingeravtryck, ett diskborste strå och lite färg från en blyertspenna. Nu är det bara att vänta till nästa vecka och se om det blivit några bakterier =P. På klassamlingen (som är sista lektionen) var vi och andra 7:an i caféet och fikade :), ganska bra avslutning på skoldan. Efter skolan gick jag och Clara hem till mig och gjorde läxorna. Det var allt vi hann med innan Clara skulle hem.. Sen fortsatte jag lite på läxorna och sen började jag rita en bild på datan. Efter middag (korv med bröd) åkte vi till pianot. Sen har jag inte gjort så mycket och nu ska jag sova :).


(En bild från när jag sminkade lillasyster)

Design

DATUM:2009-01-27   TID:21:53:18
Nu har jag hållit på ett tag med designen och (nästan) allt funkar, förrutom att menyn har hoppat ner... Egentligen vill jag inte ens ha nån meny på sidan, utan precis under headern (alltså bara några ord i en vågrät linje som "kategorier", "Arkiv"...) Om det är nån som vet hur man gör skulle jag vilja veta : )! Är menyn länst mer för er också på min blogg? Jag har fortfarande massor kvar att göra men nu ska jag sova!

Ombyggnad

DATUM:2009-01-27   TID:19:51:07
Just nu håller jag på och ändrar i bloggen, så det kommer se konstigt ut ett tag :)

Halsband

DATUM:2009-01-27   TID:17:31:43
Idag var en vanlig skoldag förrutom att jag, Clara och Elsa var kvar en stund för att göra klart nåt arbete. Sen gick jag hem och gjorde läxorna och nu kollar jag run på bloggar och gör ett halsband =)! Det speciella den här veckan är att jag och mamma kanske ska till IKEA på torsdag och leta efter hyllos och att på lördag är det lördagsläsning (alla går till skolan på lördag mellan 9 och 12, föräldrarna också). Ha det bra! 

(en gammal bild)

Porträtt

DATUM:2009-01-26   TID:22:10:07
Jag bakade nån snabb kaka (jag mätte inte upp hur mycket av allt jag la i, bara hällde lite) och vi hade inget kakao så jag tog oboypulver och blockchoklad istället  x)! Den ser lite läskig ut (lite orangebrun med en brun prick i mitten) men den är nog god! När den blev klar gjorde jag ett porträtt av en person, sen ni vem det är ;)? Det tog ungefär 2h att göra den (ganska snabbt alltså) och nu är den klar! Och nu ska jag sova!


(inte jättelik, men jag är nybörjare på att rita på datan!)

UPDATE: Det är Clara jag ritat av : )! (Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!)

Baka

DATUM:2009-01-26   TID:19:02:41
Idag har det vart en vanlig måndag. Skola och läxor. När jag kom hem tände jag ljus i mitt rum och gjorde läxorna där. Och det var mycket bättre än att sitta vid TV:n och göra dem. Vi har precis ätit middag och nu måste jag baka för skolan imorrn... Ska försöka göra det så snabbt så möjligt för jag vill hinna fortsätta med ett halsband och börja med designen.

(Klicka på bilden för större)

Söndag

DATUM:2009-01-25   TID:11:50:49
Igår var det dans och efter det kollade jag mest på TV med lillasyster. Hon bestämde mest filmerna så vi såg på bl.a. Snövit. Sen på kvällen såg hela familjen "De 12 apornas armé". Idag har det inte hänt så mycket hittills men efter lunch ska jag oc mamma åka och leta efter hyllor till mitt rum! Och så ska jag se om jag kan fixa en ny design. Och så ska jag rita klart en teckning. Ha det bra!


Sweeney Todd

DATUM:2009-01-22   TID:22:12:51
Idag efter skolan gjorde jag först halvamatteläxan och sen såg jag filmen Sweeney Todd hos min granne. Den var ganska hemsk =S, men bra! Den var läskig, (ibland) rolig, spännande, riktigt konstig och väldigt sorglig. Och det var bra skådespelare (som jag gillar) bl.a. Johnny Depp och Helena Bonham Carter. När jag kom hem gjorde jg klart läxan och såg på Simpsons och nu ska jag sova! Godnatt!

Sovmorgon

DATUM:2009-01-21   TID:22:42:38
Idag har det typ inte hänt nåt (speciellt) förutom skolan. Jag har gjort läxor, kollat  lite på en film och kollat på Tyra Banks Show avsnitt. Imorrn är det sovmorgonså jag kan äntligen sova ut! (Just nu är jag vid datan i mitt rum så jag har inga bilder jag kan lägga in) Godnatt!

Teckning

DATUM:2009-01-20   TID:17:52:22
Idag slutade vi tidigt, så efter skolan gick jag, Clara, Viktoria och Elsa hem till Viktoria och såg "Step up". En jättebra dansfilm, både rolig, sorglig, spännande... När jag kom hem ritade jag klart (tror jag) en teckning och nu ska jag göra mina läxor... 


Snö!

DATUM:2009-01-19   TID:21:16:05
Idag har det vart en helt vanlig skoldag.. Men imorrn slutar vi extra tidigt, kl 13! När jag kom hem gjorde jag läxor och efter middag sminkade jag lillasyster och  sen fotade jag henne! Nu ska jag läsa lite och sen ska jag sova. Oj, juste det började snöa imorse och har snöat hela dan, så nu är det lite snö här!


Stockholm

DATUM:2009-01-18   TID:17:49:46
Idag var jag och Clara i stan!  Först gick vi runt lite tills affärerna öppnat och sen var vi på Gallerian och sen SOUK. Mest var vi på Monki och TopShop. Sen gick vi till ett café och åt lunch (en räksallad till mig). Efter lunchen gick vi till Weekday och var där väldigt länge. Clara köpte världens snyggaste tröja och jag köpte ett par ljusa Cheap Monday. Sen gick vi till Lagerhaus och jag köpte värmeljus som luktar blåbär och en fin kopp. Nu måste jag göra läxor... och om jag hinner ska jag göra ett halsband senare.


Föräldrafällan

DATUM:2009-01-17   TID:20:07:38
Nu har jag satt på "Föräldrafällan". Jag kommer nog gå lite fram och tillbax mellan tv:n och datan, men lillasyster tittar hela tiden. Hur var er lördag?

Dans

DATUM:2009-01-17   TID:18:42:19
Idag har vart en bra dag! Vid 12 var jag, Clara, Elsa och Viktoria på dans, kul var det! Sen ritade jag (på datan) och sen gick jag ut och fotade. Jag klättrade upp i ett träd och hoppades att några fåglar skule sätta sig bredvid mig så att jag skulle kuna fota dem, men jag gav upp efter en stund. Det var för kallt, för mörkt och  så kom det inga fåglar.. Senare ritade jag lite till och sen har jag ätit pannkakor : ) ! Ikväll är det bara jag och lillasyster hemma för mamma och pappa ska på en middag och lillebror är hos en kompis. Så kanske blir TV eller film? Får se...Soluppgång

DATUM:2009-01-15   TID:21:22:32
Det har vart en vanlig skoldag idag också. På idrotten var det extra kul eftersom vi spelade pingis och badminton!  Hittills har det vart en riktigt bra vecka och imorrn är det redan fredag! Men nu ska jag sova :)


Hejdå granen!

DATUM:2009-01-14   TID:18:01:27
Nu har vi tagit bort granen. Den hade typ tappat hälften av sina barr...


Clara, Elsa och Vickan

DATUM:2009-01-14   TID:17:44:26
Idag var det en vanlig skoldag, men efter skolan åkte jag, Elsa, Clara och Vickan hem till mig. Vi var mest ute och fotade. Snart ska vi nog äta och sen ska vi till pianot. Yoga

DATUM:2009-01-13   TID:18:41:38

(Det har vart en helt vanlig skoldag idag). Nu ska jag och mamma gå och testa yoga på friskis och svettis. Vet inte helt om jag verkligen vill gå, men jag gör det ändå!


Ljus

DATUM:2009-01-11   TID:12:11:46

Hittills har jag vart ute och fotat och gått och köpt mat med mamma och lillasyster. Snart ska vi äta och sen ska jag till Clara. Det blir nog en bra dag idag =)!


Månen

DATUM:2009-01-10   TID:20:13:12

I centrum hittade jag ett par gråa jeans med hög midja — för 50 kronor! De är lite för smala men det går, de kostade ju nästan inget! Vi köpte också en fototidning som jag ska kolla lite i nu när vi ser en film! Idag var jag ganska glad (förrutom att min teckning blev förstörd) så det har vart en bra dag =)!


CorelDRAW

DATUM:2009-01-10   TID:14:35:13
Nästan sen jag vaknade har jag suttit här och ritat, nu blev jag klar med den. CorelDRAW är bra, men jag är så van vid GIMP så jag ritade teckningen i både GIMP och corelDRAW. Nu ska jag, lillasyster och mamma till centrum en stund.
Nu när jag försöker ladda upp teckningen blir det helt rutig och svartvit! Nåt konstigt har hänt... Aja, jag har bra slösat några timmar av mitt liv... >=(


Andra dan i skolan

DATUM:2009-01-08   TID:21:22:24
Idag var en vanlig skoldag och torsdag är nog det sämsta dagen. Efter skolan var Clara här och vi fotade, kollade i "La Redoute" katalogen, var vid datan och pratade. När hon åkt hem åt vi tacos och sen såg jag på TV. Om jag hinner ska jag nu installera ett nytt ritprogram som vi fick med ritplattan (CorelDRAW essential edition  3). Och imorrn är det ju fredag! Det gillar jag =)
Hihi! Ha det bra, nu ska jag sova!

Rita

DATUM:2009-01-07   TID:16:50:12
Idag började skolan.. Dan gick ganska fort ändå och jag har nästan inte fått några läxor... än. Nu tänkte jag ta och rita och fota lite. Ha det bra!


Snö och is

DATUM:2009-01-06   TID:17:23:07
Jag, mamma och lillasyster var ute och gick vid "vattnet" för en stund sen. Nu är ju "vattnet" is egentligen och det var massa folk som åkte skridskor... Lite kul är det ju, men nu snöade det och det var kallt! (Egentligen snöade det bara på slutet men folk fortsatte att åka.) Vi gick bara (som sagt) och fotade. Imorrn börjar skolan igen... Det ska bli kul att träffa kompisar, men det är tråkigt att lovet är slut... = ( Nu ska jag kolla lite i instruktionsboken för kameran och sen ska vi nog äta. Ha det bra!

(det var dimmigt och ganska mulet här idag.)

Ett glas

DATUM:2009-01-06   TID:11:40:17


(Bild från nyår). Hittills har jag kollat på bloggar och gjor en ny logga (texten på bilden) för år 2009. Nu ska jag spela sims 2!


05-01-09

DATUM:2009-01-05   TID:23:09:37
Idag har jag nog mest suttit vid datan. Spelat, skickat bilder, kollat på bloggar och ändrat på min blogg. Jag har också vart i centrum där vi köpte byxor till lillebror och ett lila linne från och en mörkblå, långärmad tröja, båda från Indiska, till mig = ). Nu på kvällen såg vi "Natt på muséet" och nu ska jag ta och läsa lite.

Ny design

DATUM:2009-01-05   TID:12:36:32
Nu har jag hållt på (nästan) hela morgonen med en ny design. Jag tycker den är ganska tråkig just nu, men jag ska försöka fixa mer. Vad tycker ni? Senare i eftermiddag ska jag och mamma till centrum. Hon ska till biblioteket och jag ska kolla rean.

Första inlägget år 2009

DATUM:2009-01-02   TID:19:16:00

(Snart ska jag nog försöka göra en ny design för år 2009). Vi firade nyår först hos farmor och farfar (bara farmor o farfar, jag, lillebror och pappa) där vi år massa god mat! Senare gick vi hem till oss (farmor o farfar också) och år efterrätt och tittade på bilder. Efter en stund kom en av mina kusiner (i Sverige) och min faster o farbror och så fortsatte vi prata och så. Och sen blev det ett nytt år! Fyrverkerier, "champagne" (alkoholfri), choklad, nyår på skansen på TV, "gott nytt år"-ande (alla säger gott nytt år) osv. ... Idag var jag och Elsa hos Clara! Vi var mest i garaget och spelade pingis (hällde ut alla bollar och såg vem som kunde få upp mest). Nu håller jag på att koka potatis och snart ska vi se på en film "Welcome to the jungle", har sett den många gånger men den är så bra =)! Gott nytt år (i efterskott)!

(det var svårt att fota fyrverkerierna (?) när man stod innomhus)


RSS 2.0