raw

DATUM:2013-10-20   TID:16:12:58
Jag provade att fota och redigera i RAW-format idag och är helt såld!

Jag har fotograferat rätt länge nu och har aldrig förstått grejen med raw. Jag bestämde mig dock för att ladda ner en testversion av lightroom och prova i 30 dagar (tips!) och sedan får jag se om det blir ett fortsatt användande eller inte.

Falling Whistles

DATUM:2013-10-18   TID:16:50:21
Vi har nu fått i uppgift i skolan att skapa en bild som ska vara till hjälp för att sprida kännedomen om en organisation som hjälper små barn att komma ifrån barnsoldatskretsen och att sedan återanpassas till ett vanligt och tryggt liv fritt från markminor, skjutvapen och krig.
 
Denna organisation heter Falling Whistles. Hjälporganisationen för en stor kampanj med visselpipan som sin symbol då detta är det vapen många barnsoldater, för små för att bära på skjutvapen, har att bära på.
 
För att öka medvetenheten om detta försöker vi nu sprida bilden nedan på så många sociala medier som möjligt och jag ber dig nu att hjälpa oss i kampen mot ett stopp av användandet av barnsoldater.
 
Bilden finns på facebook, instagram och twitter under taggarna #tgf och #togetherwefight. Dela mer än gärna med dig av bilden på din blogg, twitter, facebook eller instagram. Hojta gärna till om du skriver om detta på din blogg! Det skulle vara roligt att se!
 
 

RSS 2.0