Nu brinner första ljuset

DATUM:2008-11-30   TID:11:24:03

Och jag ska spela sims!

Julen närmar sig...

DATUM:2008-11-28   TID:14:19:30
Snart är det ju 1:a advent! sen är det ju bara 3 "adventar" kvar tills det är 4:de advent och då är det snart jul! Oj. Måste köpa julklappar snart! Högst upp på min önskelista står det ju systemkamera. Vad önskar ni er?
Sittr nu och lyssnar på Aqua låtar. Jag blir så glad när jag hör dem! När jag var liten tyckte jag så mycket om dem. Gillar deras låtar nu också! Ha en bra helg alla!


Snö!

DATUM:2008-11-24   TID:18:35:33
Idag hade jag somsagt idrottsprov... Nu har jag tränat på KEMI provet och tränat på pianot. Ska sitta en stund vid datan tills vi ska äta. Det fortsatte snöa hela dagen (idag) så nu är det ganska mycket =)! Ha det bra!


Det var ju höst för inte så länge sen!

Systemkamera

DATUM:2008-11-23   TID:12:32:25
Jag har letat ett tag nu och kommit fram till att jag (tror jag) önskar mig denna =) :

Sony A300 Systemkamera Bild 2
(SONY A300)

förresten snöade det jättemycket igår och det snöar fortfarande så jag ska nog ut idag =) !
En till sak (men som är dålig) är att vi har prov imorrn, på tisdag och på onsdag!

Har inget att skriva om...

DATUM:2008-11-18   TID:18:14:25
... men jag kan försöka.
Idag hände inget speciellt, det var en ganska bra dag faktiskt! Jag har börjat vänja mig vid att ha lugg nu :). Och jag önskar mig en kamera i julklapp ;). (men ska inte hoppas för mycket) Men nu ska jag äta. MIna jeans som jag köpte för inte så länge sen har typ blivit större... Jag vill ju att de ska vara tajta! Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva... Vilket tråkigt inlägg...

Jag såg mig på TV:n!

DATUM:2008-11-15   TID:11:50:48
Hihi, nu har jag sett inspelningen av IDOL och jag såg både mig och lillebror! Jag såg pyttelite av Clara också! Men tyvärr har jag inte tv400 så kunde inte se eftersnacket... Fick två autografer men en av dom var av Katrin Shulman (vet inte ens vem det är typ och vet inte hur det stavas). Hon såg så falsk ut... Och så fick jag av Johan! Han och Robin var så bra i duetten! Jag började nästan gråta när Robin E åkte ut. Han var ju bäst precis som Loulou... Aja, kul var det iallafall att vara där! SNart ska jag på dans! Ha en bra dag!

IDOL!

DATUM:2008-11-14   TID:17:21:48
Snart ska vi åka till IDOL! Jag, mamma, Lillebror, Clara och Claras mamma ska dit ikväll! (Vet inte var det ligger :P) Ska bli jättekul iallafall! Förra året var jag på finalen så jag vet inte hur det kommer att vara nu.

Idag gick jag, Clara, Elsa och Vickan utan skor hela dagen! Kul men kallt var det! Jag hade först på mig ett par vanliga strumpor och ett par lite tjockare när jag sprang till bussen och senare, när vi var innomhus hade jag ett par vanliga strumpor, och sist, på lunchen och när vi gick hem till Elsa, hade jag först ett par vanliga strumpor, sen en plastpåse, sen ett par vanliga strumpor och sist (men inte minst) ett par tjocka strumpor (samma som i morse, så de var fortfarande blöta) och självklart skulle det ju regna också... Som sagt så gick vi (jag, vickan, Clara, Elsa, Christine och Emelie) hem till Elsa efter skolan (eller, innan spelade vi monopol med kreditkort i "parken"). Där var vi en stund och nu måste jag äta! =P. Hejdå!

Lugg!

DATUM:2008-11-12   TID:20:05:20
Ha! Nu har jag klippt lugg! Efter skolan åkte jag, Vickan och Elsa till Centrum och då klippte jag håret. Luggen var det största förändringen, annars klippte jag upp lite och toppade. Nu måste jag vänja mig vid att ha lugg. Nu tycker jag att det är okej. MYCKET finare än förra gången (för typ 2 år sen). Här är en bild:

Hihi!

Nu ska jag kolla på "bonde söker fru", sen ska jag nog läsa och se, Godnatt!

Lugg?

DATUM:2008-11-11   TID:21:29:54
Det har inte hänt så mycket sen senast jag skrev. Bara att vi haft porträttfotografering på skolan. Jag blev inte nöjd alls... Imorrn ska jag klippa håret. Inte så mycket bara klippa upp lite och, klippa rak lugg! Senast jag hade det blev det helt fel. Luggen blev sned och ful. Men nu hoppas jag att det blir bra! Jag måste ochså plugga till proven på fredag. Musik och SO. Och städa måste jag också. Längtar till fredag! Godnatt!

Spetströja

DATUM:2008-11-09   TID:10:21:31
Igår var jag och Clara i centrum. Jag köpte en svart spetströja på Gina Tricot och en shal på Indiska. Jag trodde aldrig att jag skulle köpa en spetströja, men nu gjorde jag det! Idag är det ju farsdag, så jag, lillebror och lillasyster gjorde en jättefrukost. En kladdkaka också, som typ blev perfekt! x). Rinnande innuti med ett lite hårdare "skal". Nu hjälper jag mamma att göra ljushållare av betong. Hoppas de blir fina! Senare idag ska jag på bio och se "Quantum of Solace". Innan ska vi äta i centrum. Städa måste jag också... Ha en bra dag!

Rocktema!

DATUM:2008-11-07   TID:20:55:23
Jag passar på att skriva nu under reklampausen.
Idag var det en vanlig skoldag. Kort som vanliga fredagar, och ganska bra! Efter skolan gick jag och Clara hem till henne. Vi pratade, var vid datan och var lite med Isak, typ! Märkte imorse när jag gick till busshållsplatsen att vintern är på väg nu. Gillar hösten mer... Nu håller jag på att kolla på "Idol", som ikväll har rocktema! Vet inte riktigt vem jag hejar på... Vem hejar ni på? Imorrn är det dans. Jag måste också städa och fixa i mitt rum... Ha en bra kväll!

(tagen och redigerad av mig)

Skolbio och träningsvärk...

DATUM:2008-11-04   TID:18:54:55
Idag var min skoldag såhär:
 Fördjupning (jag har slöjd),
 Spanska,
 Slöjd,
 Lunch
 och Skolbio!

En ganska kort dag alltså (en dag som kändes kort). Filmen var "Kid Svensk". Inte så bra, men iallafall bättre än vanliga lektioner! Jag har träningsvärk från att ha hängt i ringar på idrotten igår, så, jag har ont i ryggen, axlarna och armarna...
Ikväll ska jag kolla på "halv åtta hos mig" och "äntligen hemma", heh... Ha en bra kväll!

Ont i "huvet"...

DATUM:2008-11-02   TID:18:17:42
Idag har jag, mamma och Clara vart i stan (Stockholm). Vi gick runt i massa klädaffärer ( i bl.a. Souk, Gallerian, Åhléns City..) och kollade på, kläder! Fick ett par jeans från Weekday av mamma♥! Men nu (och i stan) har jag ont i huvudet.. Så nu försöker jag slappa så mycket som möjligt. Om jag sitter mer vid datan kommer nog huvudvärken bli ännu värre. Så, ha en bra kväll! (Åh nej! imorrn börjar skolan!)

-Igår såg vi "Hot fuzz", hade sett den innan men den är så bra! Alltså, ett tips är att se den! Actionkomedi om en polis.


(oj! stor bild!) Från Google.

Nyvaken!

DATUM:2008-11-02   TID:08:22:36
-_- vaknade för nån minut sen. Har precis gått upp ur sängen. Idag ska jag, mamma och Clara till stan (Stockholm). Solen skiner och det är fint väder! Men, det ser väldigt kallt ut. Frost överallt! Aja, nu ska jag gå och äta frukost! Idag är ju siste dagen av höstlovet! Nej... Som alltid gick lovet för fort... Hmm, måste nog städa rummet... Drömde förresten (blandannat) att jag kollade på TV och då, innan ett program började, kom det: "Programmet presenteras av, Avanna!"  Ha en bra dag!

(märkte att min blogg ser helt knäpp ut i firefox...)

RSS 2.0