Cykeln!

DATUM:2008-08-31   TID:14:39:30



     
(klickbara bilder under)

Här är cykeln vi håller på att göra om! Vi tror att cykeln är ungefär 50 år gammal och den har legat i källaren ganska länge nu. Så nu håller vi på att göra om den! På bilden har vi bara bytt cykelslangen i framhjulet. Snart ska jag börja måla den!
Hittils har vi cyklat och handlat. Ha en bra resten-av-dan!


Trött!

DATUM:2008-08-30   TID:22:44:17
Idag började dansen igen! Nu har vi ny lärare och andra personer i gruppen, men lika kul är det! Efter dansen så åkte jag och Clara till centrum! Jag köpte presentpapper för att slå in skolböcker, på Gallerix, ett vitt linne på H&M och en klänning/kjol på Indiska. När jag kom hem lagade jag och lillasyster middag, spagetti och stekt ägg. Det var första gången jag kokat spagetti och jag kan säga att jag inte är bra på det! Efter middan så började jag och mamma att fixa en gammal damcykel som låg i källaren. Idag bytte vi den som den är luft i i hjulet mot en ny, men vi fick laga ett hål i den också... Och det gjorde vi i halvmörker och bland massa myggor och dessutom var det kallt... Men jag tror att cykeln kan bli fin! Jag ska bara fundera på färgen... Den var svart innan. Sen, senare, så såg jag på TV och drack te. Jag började se på en film, men jag somnar alltid framför TV:n, så jag gav upp och nu ska jag sova. Så, godnatt!

Morrn!

DATUM:2008-08-30   TID:09:00:36
Jag vaknade för nån timme sen och jag han ätit frukost och kollat lite på TV. Idag börjar dansen och efter dansen kanske jag och Clara ska till centrum. Jag behöver köpa typ presentpapper för skolböckerna.. Ha en bra dag!


Bild: Jag

Fredag 29/8

DATUM:2008-08-29   TID:22:13:27
Hej, hej! Idag (som alla fredagar framöver) hade vi bara tre lektioner och så slutade vi 11.20! Jag, Clara, Elsa och Viktoria gick hem till Elsa och lagade mat hos henne och det blev godare än på skolan. Sen så såg vi nästan hela 'P.S i love you' men den var så lång så vi gick ut och hoppade på studsmattan. När vi hoppat en stund gick vi in och spelade 'med andra ord' tills vi gick hem. Hemma så åt vi typ pasta och bacon och sen så såg vi på den första 'Indiana Jones' filmen! Så nu har jag set alla förrutom den senaste. Nu ska jag bara läsa lite, och sen ska jag sova. Hoppas ni haft en lika bra fredag som jag! Godnatt!

Torsdag 28/8

DATUM:2008-08-28   TID:21:35:15
Hej, hej! Min dag började med att när jag skulle cykla till Clara, så började det ösregna, som om nån satte på en jättedush och jag var dyngsur (det ordet lät konstigt!)! Clara och Elsa skulle gå, så jag lämnade cykeln hos Clara och så gick vi till skolan i ösregn... (vi had paraplyer) Ja, sen hade jag en låång skoldag och mina jeans var våta och mina skor var jätteblöta... Efter idrotten (som var våran siste lektion) så gick jag och Clara direkt hem till henne för att hämta min cykel och sen så åkte jag hem med min lillasyster efter att ha hämtat henne på hennes skola. Nu har jag ont i halsen och det kan non bero på att jag gick runt med våta kläder idag (...) och så är jag lite mer förskylt än innan. Så, nu ska jag sova! Godnatt!

Zzzz...

DATUM:2008-08-27   TID:22:18:05
Okej, ville bara skriva ett sista inlägg för dagen, för nu ska jag sova! Godnatt!

Hej!

DATUM:2008-08-27   TID:20:48:11
Nu var det ett tag sen jag var vid datorn... Har gjort läxor och vart hos kompisar. Igår var jag och Elsa hos Clara och idag var jag och Clara hos Viktoria och spelade spel! När jag kom hem fick jag veta att beställningen fån 'La Redoute' hade kommit fram! Så efter middan som var sushi (!) och annat gott så åkte vi och hämtade det! Så nu har min säng nytt lakan, nytt påslakan och nya örngott! Har ni haft en bra dag? Snart ska jag väl gå och lägga mig, för jag känner att jag behöver sova...
Imorrn har vi lite sovmorgon! Ha en bra (fortsatt) kväll!

G'natt!

DATUM:2008-08-25   TID:22:21:57
Imorrn har jag sovmorgon till typ 10, så jag var uppe lite längre än vanligt... Men nu ska jag gå och lägga mig!
Nu bara kladdade jag lite på GIMP och så här blev det:

Så, godnatt!

Orkar inte!

DATUM:2008-08-25   TID:19:30:32
Nu när skolan har börjat känns det som om jag inte orkar (eller har tid) att blogga... Men på helgerna ska jag försöka blogga mer! Egentligen händer det ju inget speciellt på skolan... Bara en massa lektioner! Och jag orkar inte ladda upp några bilder, för jag har läxor (inte så många, men ändå!).  Men iallafall ett inlägg per dag! Just nu längtar jag jättemycket till två saker, mest längtar jag tills beställningen från 'La Redoute' kommer (det är bra ett påslakanset men det borde ha kommit!) och att dansen ska börja! Snart ska jag nog dricka varmt te och kolla på TV, jag fick lite ont i huvet nu så det kanske blir bra... (varför skulle varmt te hjälpa huvudverk? eller gör det det? aja...) Ha en bra kväll!

Den här låten gillar jag: Cher - The Shoop Shoop Song...

Sova!

DATUM:2008-08-24   TID:21:53:13
Nu ska jag sova när jag säger att jag ska sova! Inte fastna framför datan! Vi bakade citronpaj, som vi åt medans vi såg en Indiana Jones film (typ 3:an). Imorrn börjar skolan på riktigt så nu ska jag verkligen sova! Godnatt!

Hej hej!

DATUM:2008-08-24   TID:12:05:39
Jag vaknade för länge sen (kl. halv nio i morse) och jag har städat tills nu. Dagens planer är att städa, cykla och baka! Nu ska jag fortsätta att städa och hoppas på att jag orkar städa klart! Ha en bra dag!

G'natt!

DATUM:2008-08-23   TID:22:26:31
Jag måste lägga mig tidigare nu när skolan har börjat! Men jag fastnar alltid framför bloggar! Nu tänker jag iallafall sova! (men först ska jag skriva klart inlägget x)) Vi åt nån köttgrej med Cous Cous och sen så gjorde jag efterrätt! Det blev nån konstig blandning av: Banan, vindruvor, en liten kakbit, A-fil, vitchoklad, mjölk och jordnötter! (Alltså, jag la upp allt det på en tallrik och så fick man äta med sked) Det blev helt okej, men jag kunde nog ha skippat A-filen... Men NU ska jag sova! Godnatt!

23/8-08

DATUM:2008-08-23   TID:18:01:55
Hej, hej! Idag har Clara, Viktoria, Christine och Emelie vart här! Vi gjorde en film och det tog nästan hela dan! Nu ska vi snart äta, jag vet inte ritigt vad det blir, men gott blir det nog (kanske)! På måndag fortsätter ju skolan, men nu blir det nog mer på riktigt... Just nu orkar jag inte ladda upp bilderna från idag på datan, så det får bli nån annan gång...

Fick lite tråkigt en dag, så jag försökte göra en hand. Men jag insåg att det var svårt...

Godmorgon!

DATUM:2008-08-23   TID:09:54:57
Ja, jag vaknade för ganska länge sen och jag mår mycket bättre, eller man kan säga att jag är frisk! Jippie! x)
Men jag har ingen aning om vad jag ska göra idag... Här är det ganska fint väder! eller det finns ju moln men inte lika mycket som innan...

Den här låten tycker jag är bra just nu: Rihanna & Maroon 5 - If i never see your face again.

Ha en bra dag!

Nu vill jag veta!

DATUM:2008-08-22   TID:22:51:08
Plötsligt kom en fråga upp i mitt huvud: Vad är det egentligen som gör en blogg, till en sån blogg som folk vill läsa?
Nu vill jag veta! Jag gillar när det är foton, alltså fotobloggar... Men vad är det ni tycker gör en blogg intressant??

Men nu måste jag  verkligen sova!

Godnatt!

DATUM:2008-08-22   TID:22:35:12
(Mest) jag bakade först en "kladd"kaka (den skulle bli kladdig och god men den brev inte så kladdig men ganska god) och sen några små och hårda kakor med russin i. Jag mår mycket bättre nu men jag måste sova nu så det inte kommer tillbaka! Vi såg 'Indiana Jones' (den med han som kan ta ut hjärtan med en hand) och sen så såg vi på 'Simpsons', 'Family Guy' och sist (men inte minst) 'Smallville' x)! Som sagt så ska jag sova nu, så godnatt!

Baka...

DATUM:2008-08-22   TID:14:01:33
Jag mår mycket bättre nu efter att ha vilat! Det var ändå inte så farligt, men jag var riktigt trött och hade huvudvärk. Jag är fortfarande lite förskyld och kan inte riktigt andas genom näsan... Plötsligt fick jag lust att baka! Ska se om lillasyster vill vara med och baka nåt med mig! Mamma kommer hem idag efter att ha varit på konferens så jag ska nog städa också och så måste jag förbereda för den muntliga redovisningen... Oj, nu fick jag lite ont i huvudet... Men jag hoppas att jag blir bra snart! 

Godmorgon...

DATUM:2008-08-22   TID:08:37:25

Jag vaknade för en stund sen och nu har ätit frukost och kollat lite på TV. Jag vaknade med samma huvudvärk som jag hade igår och så är jag typ förskyld... Idag ska jag försöka vila så mycket som möjligt. Vad ska ni göra idag?

Foto taget på 'Ile de Ré', med en SONY digitalkamera.


första "skoldan"

DATUM:2008-08-21   TID:18:25:46
Idag var den första skoldagen! Fast inte riktigt, vi hade sovmorgon och så typ fick vi papper och pratade, så det var ingen riktig skoldag. Sen så åt vi kl. 11. Korv med bröd. Och så fanns det "lekar", som t.ex. att man skulle gissa hur många makaroner som fanns i en burk... Men det fanns också att lärarna hade satt upp några bilder av några lärare när de var unga på ett plank, så skulle man gissa vilken lärare det var! När man hade ätit fick man gå hem! Jag har inte mått så bra nu i eftermiddan så jag har försökt att vila... Jag har också börjat på några smycken. Så nu ska jag äta och imorrn är vi lediga, så jag ska försöka bli frisk över helgen... Men jag måste också förbereda den muntliga redovisningen... Hoppas ni har haft en bra dag! 

Sista dan...

DATUM:2008-08-20   TID:08:20:38
...Men inte riktigt! Imorrn ska vi vara i skolan kl. 9, så lite sovmorgon blir det,  dessutom är det bara en kort dag typ till efter lunch som är klockan 11. Eller efter mötet med lärarn, som jag har kl 12 till 12.30! Så sen, om jag har fattat rätt, så är vi lediga på fredag! Så lite längre blir lovet än jag hade trott! (om jag har fattat rrätt som sagt) Idag bestämde jag och min granna att vi skulle träffas, så det är min plan idag... Vad ska ni göra? HA en bra dag iallafall!

Klar!

DATUM:2008-08-19   TID:19:19:38
Igen... Nu har jag skrivit om båda recensionerna! Jag har ont i handen av att ha skrivit så mycket men är glad att jag är klar! Nu är det bara att förbereeda lite om den muntliga recensionen man ska göra också... Jag gillar verkligen inte muntliga saker... Aja! Alla ska ju göra det! Nu ska jag nog läsa lite och sen ska jag se på Simpsons och dricka te!         Ha en bra kväll alla!

Digital systemkamera

DATUM:2008-08-19   TID:12:48:30

Jag sparar nu till en digital systemkamera, men jag kom på att jag har ingen aning vilken jag vill ha. Jag skulle bli glad om ni kunde ge tips på vilken kamera ni tycker är bra? :) Ha en bra dag!


Små, vita blommor!

DATUM:2008-08-19   TID:12:37:46

Foto taget i våras (tror jag)

En larv

DATUM:2008-08-19   TID:12:30:50

(foto taget av mig på 'Ile de Ré')

Kl 11!

DATUM:2008-08-18   TID:10:35:59
Hehe, nu fick jag brottom! Kl. 11 kommer Clara och vickan hit så jag måste skynda mig att städa! x)

Inga örhängen :(

DATUM:2008-08-18   TID:10:18:27
Jag kollade nu i sakerna jag har i mitt rum, men jag hittar inte en sak jag vill ha till örhänget... och så orkar jag inte nu... Just nu håller jag, vickan och clara på och försöker bestämma hos vem vi ska vara... Men nu måste jag äta frukost känner jag!

Örhängen

DATUM:2008-08-18   TID:09:19:10
Just nu har jag inget att göra, så jag ska nog försöka göra ett par örhängen... Får se hur de blir... Jag har överfullt på skrivbordet igen, men jag ska försöka få plats där! Herrå!

Hej!

DATUM:2008-08-18   TID:08:46:15
Nu är det nån dag sen jag skrev senast, men jag har haft annat att göra. T.ex. Göra klart recensionerna som jag fick veta av Clara för nån dag sen att de skulle vara minst en A4 sida långa... Och jag hade ansträngt mig för att skriva så kort som möjligt eftersom det är det som lärarna brukar säga till mig, att jag ska skriva kortare... Aja, en recension är klar iallafall, bara en kvar!  Idag kanske jag, Clara, Viktori och Elsa skulle göra nåt, så vi får se... i förrigår tog det hela dagen att göra ett kort till min kusin... Som igår konfirmera sig! Ha det bra alla!

Stan...

DATUM:2008-08-15   TID:18:40:16
Hallu! Idag var jag och Clara i 'Stan'! Vi gick i massa affärer som t.ex. Monki, Topshop. Jag köpte ett linne på Monki men Clara köpte inget. Jag hoppas att mamma inte ångrar sig nu att hon sa att jag fick klippa håret på henne! Hehe... Vi får se om det blir... Hoppas ni haft en bra dag, det har iallafall jag! Hejdå!

Scrapbooking

DATUM:2008-08-14   TID:08:42:52
Idag tror jag inte att det händer så mycket (förrutom att jg ska hämta lillasyster från fritis) Så jag tror att jag ska fortsätta med scrapbookingen. Ha en bra dag!

Illustration/Foton: Jag

"illustration"

DATUM:2008-08-13   TID:10:42:35
Nu har jag suttit en stund och gjort klart "illustrationern" jag började med igår kväll. Jag behöver fortfarande träna MASSOR men det är så kul att rita! Jag gillar mer att rita med papper och penna, men på datorn är det också kul!
(Hon fick lite för stora ögon och jag är sämst på att rita hår...)

(hon är egentligen inte så kantig, jag fick inte med hela henne på den storleken på "papper" jag hade tagit)
Ritad av mig på 'GIMP'!

G'morrn! x)

DATUM:2008-08-13   TID:08:49:02
Godmorgon alla! Jag är ganska trött nu för jag vaknade typ kl.5 imorse av att jag hörde några katter som bråka! De skrek, o fräste... men det verkar inte som om det var Rocky som slogs (vilket är konstigt). Aja, idag har jag inga planer förrutom att städa på skrivbordet eftersom det är stökigt igen,(...) men det går nog fort, så sen vet jag inte... Ha en bra dag iallafall!

...

DATUM:2008-08-12   TID:17:47:27
Idag var jag inte på blogghumör... Jag har mest tittat på TV men jag har också städat lite. Om kameran är laddad nu så ska jag nog fota lite, men annars vet jag inte... kanske kolla lite på TV eller försöka rita på datan... Hoppas ni har haft en bra dag!

Sova...

DATUM:2008-08-11   TID:21:56:10
Nu tänker jag gå och sova! Jag tänker inte fastna framför fler fina bloggar nu! x) Sov gott alla!


Ännu ett försök till illustration! Såklart inte alls lika bra som t.ex. Nevnarien eller Anna!

Klar!

DATUM:2008-08-11   TID:14:41:00
Yes! Nu har jag skrivit klart recensionerna, som var sommarens läxa! Det var inte kul, men nu är jag klar! x) Snart ska jag nog börja med scrapbookingen och sen vet jag inte vad jag ska göra, eller dagen är nog iallafall snart slut då... Hoppas ni haft en bra dag! 

Mamma Mia!

DATUM:2008-08-10   TID:21:44:13
Hallu! Nu är jag tillbaka från bion! Jag såg precis Mamma Mia med Clara! Jättebra var den! Gå och se den vettja!
Tidigare idag målade jag klart min låda och sen så klippte jag håret på mina syskon x) ! Lillebror flydde innan jag hunnit klippa mycket men lillasyster lyckades jag klippa ganska mycket! Uppklippt blev det och jag blev ganska nöjd, för det var första gången jag klippt nåns hår! Kul var det iallafall! Imorrn ska jag nog försöka skriva (minst) en resension på nån av böckerna jag läst under sommarlovet och så ska jag försöka hinna att börja med scrapbookingen! Nu orkar jag inte så mycket, ska nog gå och läsa nån 'Kalle anka' eller nåt...
'Mont Valier' ett berg i Ariège.

Mio...

DATUM:2008-08-09   TID:21:00:37
Hallu! Jag har inte hunnit göra mycket på listan (förra inlägget). Men idag var jag och mamma först på 'Mio' och sen Täby C. Vi hittade inget på Mio men på Indiska köpte vi två kuddar! Jag håller fortfarande på att fixa i rummet och nu ska jag måla en trälåda (?) från IKEA! Ha en bra kväll!

Fästingar+mamma mia!

DATUM:2008-08-09   TID:12:04:41
Ush! När vi gick i skogen så såg jag först en fästing på ett gräs och sen så hade pappa minst 2 på byxorna! Så jag fick lite panik och skyndade ut ur skogen. Vi hittade inga svampar men det fanns lite blåbär fasst vi tog dem inte. Det var så lite och så var jag rädd för fästingarna... Ush! gillar dem inte! men vem gör inte det? Det blev inga bilder :( för kameran hade inget bateri och så hittade vi ju inga svampar...



På söndag ska jag och Clara på bio och se 'Mamma Mia'! Det ska bli jättekul! Hoppas jag iallafall!
Idag ska jag försöka göra detta:
Skriva minst en resension (läxa)
börja med scrapbookingen  
Kolla i 'La redoute' tidningen (leta efter saker till rummet)

Vi får se om jag lyckas med det! Jag tror jag börjar med 'La redoute' x)
Men snart ska vi nog äta (hoppas jag)!

Ha en bra dag alla!

Sitter...

DATUM:2008-08-09   TID:10:18:37
...nu framför datan i mitt rum och lyssnar på radio och lillasyster som förlorar spelen på hennes "dator"! Vädret ser ut att kunna bli bra idag, jag hoppas det iallafall! (nu lyser solen iallafall!) Mamma kom nyss in i rummet och undrade om vi ville komma med och plocka svamp! Nu ska det fotas! x) Hoppas bara att jag inte får fästingar =S. Aja, hejdå!
Juste! Igår var vi ju på IKEA, men jag hitta inget jag ville ha! Det är ovanligt! Byebye!

IKEA

DATUM:2008-08-08   TID:17:26:47
Nu (äntligen) ska vi till IKEA! Jag, mamma och lillasyster ska åka nu! Så... Bye bye! x)
(0_o, kort inlägg)

Igår...

DATUM:2008-08-08   TID:10:31:23


Här var några bilder från Skansen igår!
Älgarna var så söta! x)

=)

DATUM:2008-08-07   TID:18:26:16
När min kusin kommer hem ska vi äta kräftor! x) Jag ska försöka att skriva ett inlägg med massa bilder senare. Så byebye!

Hallu!

DATUM:2008-08-07   TID:10:30:07
Min kusin och hennes kille (?) kom typ kl ett när jag sov... Men nu har jag träffat dem och idag ska vi till Skansen! x)
A, så det blir nog inga inlägg på länge nu... alltså idag! Men jag ska försöka ta massa foton! Ha en bra dag!

Kusin!

DATUM:2008-08-06   TID:23:22:04
Nu kan man säga att städningen är klar... nästan iallafall! Det finns fortfarande saker att göra...
Vi fick veta att min kusin (på mammas sida) kommer ikväll, sent... men jag ska nog sova snart, eller? jag vet inte...
Vi får väl se! För en stund sen var mamma, lillebror, lillasyster och jag ute för att sätta marchaller (ursäkta stavning x) ) så min kusin skulle se var vi bodde (...) och det var så kallt! Kanske inte så konstigt för det var ganska sent men ändå! Jag var inte beredd på det! (konstigt inlägg det blev) Men nu säger jag godnatt!

Morrn!

DATUM:2008-08-06   TID:10:59:01
Idag blir dt städning igen för mig... Som jag skrev innan så är skrivbordet ganska städat nu, men nu ska jag lägga alla skolböcker i en låda som ska ner till källaren, senare ikväll kanske vi ska till IKEA. Så, ha en bra dag allihopa!

...

DATUM:2008-08-05   TID:18:58:14
Städningen är lite halvklar nu. Skrivbordet är iallafall ganska städat, men jag måste fortfarande packa ner saker jag inte behöver i lådor som ska ligga i källaren... Ingen IKEA blev det, men imorrn ska vi dit (kanske). Nu ska resten av familjen spela poker men jag ska fortsätta med att städa. Jag har ändå ingen lust att spela poker nu.
Hur har er dag varit då? Min har vart regnig...

Regnigt...

DATUM:2008-08-05   TID:09:45:04


Ända sen jag somna känns det som om det har regnat... För på morgonen när jag vakna och nu också regnar det... Idag blir det en hel dag med städning... (ännu mer prickar x)...) och sen ikväll kanske jag och mamma åker till IKEA och kollar lite på rum och tar "inspiration" och kollar efter lådor (?)

Så här är dagens att göra-lista x):
[ / ] STÄDA!
(nu kan jag sätta ett halvt kryss på städa x)  )

Ha en bra dag alla!

Jag gillar:

DATUM:2008-08-04   TID:23:04:08

Detta är en blogg jag gillar mkt! Gilla den direkt när jag såg den! Så fina bilder! :
Vilken blogg gillar ni?

http://typperra.blogg.se


Ha d bra alla! och godnatt, för nu måste jag sova!


Kväll...

DATUM:2008-08-04   TID:22:32:48
Nu har jag typ städat hela kvällen... och det är fortfarande lika stökigt =O! Men egentligen planera vi mest. Lite har jag städat iallafall! Så helt hopplöst är det inte x). Men nu är det konstigt! För min mage kurrar! Men jag brukar inte vara hungrig den här tiden =S. Nu kanske det blir lite TV tittande om jag hittar nåt, men annars går jag och sover! 
Godnatt!

Ny...

DATUM:2008-08-04   TID:19:03:03
...design! Nu har jag suttit och gjort en ny design medans mamma åt och nu ska jag städa! Önska mig lycka till! x)

Den nya:


Den gamla:


Vilken tycker ni var finast?

Städa...

DATUM:2008-08-04   TID:16:46:48
Idag har Clara vart hos mig! Först kollade vi lite på foton och sen så pratade vi mest. Vi cyklade också! Nu sitter jag och väntar lite på att mamma ska komma hem för att hjälpa mig att städa. Men medans ska jag planera lite hur det ska se ut.
Hoppas ni haft en bra dag! /Elli!

Min dag...

DATUM:2008-08-03   TID:20:02:10
Först idag var jag och mamma i Täby C och tog ut bilder från semestern. Sen så köpte vi scrapbooking saker och sen åkte vi hem och åt mat från Sawadi (med resten av familjen). Sen så städade jag lite och sen åkte jag till Clara! Där var vi ute, höll på med datan, kolla på bilder och gjorde armband! medan jag var där gjorde mamma om mitt rum lite... Inte riktigt som jag ville, men okej då! Jag kanske vänjer mig... Det var min dag! Bilder kommer senare. Bye Bye!

Morrn!

DATUM:2008-08-03   TID:10:37:54
NU har jag valt klart bilderna till scrapbookingen och nu ska vi iväg till Täby C och sen måste jag städa... Hoppas ni får en bra dag!


En till blomma från Ariège

Blomma från Ariège

DATUM:2008-08-02   TID:22:15:33
Idag har jag valt några av bilderna från semestern som jag ska göra scrapbooking med. Så jag ska kanske köpa scrapbooking-saker imorrn, och så måste jag städa också...


Och som det står i rubriken så är detta en blomma från Ariège där vi var. Vad tycks?

Blogg...

DATUM:2008-08-02   TID:11:24:01
Kolla in den här som pappa visa mig när jag höll på med bloggen:
http://comics.com/comics/pearls/archive/pearls-20080713.html x)

Semesterns BIO!

DATUM:2008-08-02   TID:11:20:37
På ön där vi var först den här semestern fanns en bio inte så långt ifrån där vi bodde, tog typ en halvtimme att cykla dit. Där såg vi först 'Narnia-Prins Caspian' och sen 'Kun fu Panda'! Båda var bra, men Pandan var roligast, såklart! =D



=) Ha en bra dag allihopa!

Hemma!

DATUM:2008-08-01   TID:08:54:18
Hej hej! Nu är jag hemma igen efter att ha vart tre veckor i France! Jag har inte kollat hur många bilder jag har tagit än men det är många! Vi kom till Sverige kl 23.30 och till huset 00.00. Så jag somnade väl vid ett nånting! Och innan den 3 timmar långa flygresan hade vi åkt bil i typ 3 timmar... Och jag är fortfarande ganska trött. Så alltså orkar jag inte lägga in bilder på datan, sortera och sen lägga in på bloggen... Hoppas ni haft det bra, för det har iallafall jag! /Eli

RSS 2.0