Några bilder...

DATUM:2008-05-31   TID:19:35:16
Här är några bilder från de senaste dagarna :

Kopiera inte!

                                                                                    Från i torsdags :
     
                                                                                    Från i fredags :
                                                                                                           
            
                                                                                       Från idag :
       Idag var vi på näsaäng och nu ska jag se på King Kong...

Harebra!                                 



//






 

Fredag

DATUM:2008-05-30   TID:17:32:31
Idag var det fredag och i skolan spelade vi brännboll hela förmiddan och mitt lag vann! Vi var blandade A och B klasserna i fyra olika lag. Vi åt lunch på skolan (fasst man behövde ite det) det var pytt i panna. Efter lunch cyklade jag hem och hämtade badkläder och pengar. Jag, Clara, Elsa, Viktoria, Sarah, Rebecka, Yen och Emelie träffades på ängen och åt typ fika där. Det blev ganska mycket jag åt, fanns så mycket gott! Men nu är det slut på sötsaker! Nåra av oss badade på norskogsbadet sen. Det var riktigt varmt i luften men i vattnet är det ju alltid kallt! Jag hade glömt handduk så det tog lite tid att torka när jag bestämt mig för att jag snart skulle gå. När jag var torr lämnade jag de andra (som nu bara var Rebecka, Viktoria, Yen, Emelie och Sarah) och cyklade hem. När jag kom hem hade jag inget att göra s jag gick in i mitt rum och läste. Plötsligt sov jag, men vanade efter en stund av att det gjorde nt i foten. Så nu sitter jag här och känner mig nyvaken och är riktigt trött! Konstigt... Iallafall så orkar jag inte lägga upp ilderna från igår och idag just nu. Får bli senare, eller en annan dag... Får se när jag har lust.

Ha det bra!



Bowling!

DATUM:2008-05-29   TID:20:11:21

Hej! Idag började dagen med sySlöjd. Vi skulle göra väskor, men det gick inte så bra för mig... Jag fick sprätta mycket, så jag hann inte klart... Jag får göra klart den i 7:an. Sen var det lunch och sen Bowling! Jag fick 166 poäng på 2 och en halv omgångar. Bilder kanske kommer senare... Sen cyklade jag tillbax till skolan och efter en lektion där så cyklade jag hem. Sen åkte jag och mamma till Täby C. Vi gick först till Panduro, som precis öppnat! Jag köpte inget men såg en massa fint! Vi kollade lite på skor och jag såg ett par som var riktigt sköna! Vi köpte dom inte nu. Sen letade vi efter shorts. Jag såg några olika par men inga var jättefina. Istället köpte vi lite kläder åt lillasyster och en brun T-skirt åt mig. När vi kom hem åt jag och sen Klippte jag ett par jeans så de blev shorts! Inte särskillt rakt men jag får vika. Imorron ska vi spela brännboll i skolan och så slutar vi vid lunch. Jag och några tänkte äta picknick istället för skolmat på ängen! Jag måste ringa och fråga hur vi ska göra...

Hare bra!!


 


Tredje dagen i "tema"veckan

DATUM:2008-05-28   TID:15:58:59
Idag var vi i stan hela dagen med klassen. Först åkte vi till kaknästornet och åkte upp till utsiktsvåningen. Där var det riktigt fint! Fotöljer, bar, fika... Och såklart en fin utsikt! Sen gick vi ner till en äng nedanför tornet och åt matsäcken. Hela tiden var det jättevarmt! Sen så gick vi till tekniska museet och var där i ungefär en timme, och sen gick vi till cino4, en 4D bio. Inte så kul som jag hade trott att den skulle vara, men den var väl okej.  Nu är jag hemma och ska nog hjälpa småsyskonen att fixa poolen. Jag ska nog bade lite också, men jag ska nog mest sola!
Jag tog bara bilder från kaknästornet för mobilens batteri tog slut...
                                            //

resten av kvällen...

DATUM:2008-05-27   TID:19:35:15
När jag var i "hängsoffan" kom min lillebror  med lussebullar(?!). Gott var det iallafall! Sen gick han och lillasyster in och såg på tv... men jag låg kvar i "hängsoffan" och det var så varmt! Det verkar som om jag somnade för jag tror att jag började drömma =P, Efter ungefär tio minuter väckte småsyskonen mig och sen somnade jag inte om...
Då gick jag in och tog ett bad. Sen åt vi, korvstroganoff, och nu ska jag nog se äntligen hemma snart.

Ha en bra kväll!

matteNo-dag

DATUM:2008-05-27   TID:15:52:34

Idag var den andra dagen av "tema"-veckan och det var matteNo-dag.
Det var väl okej att ha matte och no, för vi gjorde lite annurlunda saker än vanligt : först på No:n skulle vi skriva en o en om olika planeter, jag valde Jupiter, man kunde också göra en planch om det men jag hann inte klart, så jag får göra det nästa gång. Mat för mig : fil med flingor och russin, för andra : något kött och någon potatis.
På matten skulle man först göra någon figur i papper och sen färglägga. Så skulle man räkna ut omkrets och Area.
Sen körde vi ett "Yatzy-liknande" spel med tärningar. Sen efter skolan hämtade jag Charlotte och sen cyklade vi hem.
Nu ska jag gå ut och sola medan lille bror och syster badar i den uppblåsbara poolen.
Här kommer några bilder från igår och idag :
 






                                                                                                                                                                              





 


Min dag...

DATUM:2008-05-26   TID:17:48:31
Idag började dagen med Spanska. Då såg vi på film hela tiden, det var filmen Zorro, den senaste tror jag. Vi hann inte se på hela förrän det var lunch. Mat :  ris med kyckling med någon currysås... Det var väl okej förrutom att det inte smakade så mycket... Efter lunch var det engelska och då tittade vi också på film! Men då var det Robin Hood, inte Disney Robin Hood, men en med riktiga människor, den hann vi inte heller se hela, men båda filmerna skulle vi se klart på någon lektion.  Efter skolan gick jag, Clara, Viktoria och Cajsa hem till Elsa ch såg filmen IT. Den var typ 3timmar lång och Cajsa gick hem innan den slutade. På slutet snabbspolade vi mycket men man fattade ändå. Lite läskig film, handlade om en clown som dödade barn. Jag tog inge bilder idag, men jag har gjort en ny header som jag ska sätta dit snart...
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra... vi ska nog äta snart! HEJDÅ!


//         


PANDURO!

DATUM:2008-05-26   TID:07:59:20
Jag är så glad, Panduro öppnar på torsdag i Täby centrum! När den har öppnat ska jag nog börja göra smycken igen! eller jag ska försöka, på sommarlovet kanske jag har tid!

hejdå!

Godmorgon!

DATUM:2008-05-26   TID:07:51:27
Imorse vaknade jag lie senare än vanligt för jag har sovmorgon till nio! Den här veckan har vi nytt chema. Idag har vi språkdag, ja vet inte om det kommer bli så kul... Nu måste jag välja kläder, det stod på smhi att det skulle bli typ 16 grader idag, och det verkar som om hela veckan ska bli fin! Senare ska jag ta med lillasyster till skolan och då åker jag till min skola.  Ska försöka ha bilder till ikväll. Men jag vet inte om jag kommer orka lägga in dem...
Nu får jag skynda mig lite om jag vill hinna i tid till skolan, jag behöver ganska mycket tid på morgonen.

Ha en bra dag!

Kort om idag...

DATUM:2008-05-25   TID:22:14:34
Idag (söndag) hade jag inte dans som jag brukar för igår var avslutningen och det gick bättre än jag trodde det skulle!
på förmiddagen kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde, jag var iallafall ute lite i solen! Efter maten (som var köttbullar och makaroner) var jag ännu mer ute och sen vid tre åkte jag, min familj och Clara till Norskogsbadet! Vattnet var ganska kallt men vi doppade oss några gånger ändå. Kul var det iallafall! Clara gick hem till sig lite tidigare eftersom de skulle fira morsdag och vi cyklade hem inte så länge efter. Som middag åt vi Tacos och sen senare på kvällen städade jag mitt rum lite... Nu ska jag gå och lägga mig. GODNATT!

Lite som jag kom på nu...

DATUM:2008-05-25   TID:10:31:33
Ville bra säga att nästa vecka har vi "tema"-vecka i skolan och jag ska försöka skriva varje dag och sätta in bilder...
Det är inget tema på veckan egentligen, det är bara en annurlunda vecka! Inga läxor iallafall tror jag!

Ja! snart öppnar Panduro i Täby centrum!! Jag längtar jätte mycket! Jag ska försöka att inte köpa för mycket men det blir nog svårt =P Panduro öppnar den 29 maj, alltså inte så långt kvar! Något annat som inte är så långt kvar är skolavslutningen! (den 13 juli!) bara några veckor kvar! Men lite tråkigt blir det att inte se kompisarna nästan varje dag...
Men i år är jag hemma hela juli, men sen i juni åker jag + familj till Frankrike! Egentligen är det inte så speciellt, känns som man åker till "landet" där var lite jag tänkte på just nu, hejdå!

Morsdag+annat

DATUM:2008-05-25   TID:10:13:04

hej, det var länge sen jag skrev något men det är för att jag typ flyttade bloggen, och jag visste inte att man skulle logga in på publishme.se men nu vet jag det. Imorse gjorde jag ett kort till mamma för morsdag. jag blev ganska nöjd med det, men vad tycker ni?   Idag måste jag fixa i mitt rum, vi bytte säng där för ett tag sen och jag ville göra om i det men det har jag inte gjort... så det är typ halvklart nu. Och så ska jag vara i trädgården också och hoppas att det blir fint väder!


IDAG...

DATUM:2008-05-22   TID:18:55:24
Idag var det inget speciellt i skolan förutom att på spanskan gjorde vi fruktsallad, inte världens godaste, men det är lite annurlunda och roligare än vanligt. På slöjden gjorde jag klart min ljushållare... Efter skolan gick jag och Elsa hem till Clara och åt först en macka och sen kollade vi lite saker på youtube och sen gick vi ut, och rullade i gräset! Haha, riktigt kul förrutom att man blev "gräslig" efterråt och det kändes som om jag skulle få blåmärken =P.
Nu ska jag äta och sen vet jag inte... tänkte imorse att idag skulle det bli en "läxdag" men jag gjorde läxan i skolan..

HEJDÅ!!

godmorgon...

DATUM:2008-05-22   TID:06:49:22
Vaknade för en stund sedan och jag har kollat lite på klockor till bloggen... Snart ska jag nog ta ett snabbt bad och sen är det nog inte så mycket tid kvar för annat innan skolan börjar, jag har ätit frukost (ett glas oboy) men kanske ska äta nåt mer...

Hare bra!

Rolig tröja

DATUM:2008-05-21   TID:17:49:26
Det blev ett inlägg ganska fort men det är bara ett litet nu... Inte så interasant men min syster gjorde precis en rolig tröja av en plastpåse =P....
 Nu blev det sned men jag har bråttom och måste äta nu! HEJDÅ!

ny header igen...

DATUM:2008-05-21   TID:17:45:11

Jag gjorde om den svartvite headern till en med lite mer färg...
Skriv gärna en kommentar om var ni tycker =P

hejdå!


Lite om allt...

DATUM:2008-05-21   TID:17:13:00
jag blev inte särskillt nöjd med den. Ögat blev bara läskigt =( Nu måste jag komma på en ny bakgrund som jag vill ha och som passar ihop med headern... Ikväll ska vi ha genrep, till dansen. Innan ska jag se på Lucas genrep. Ska bli kul men jag är inte säker att jag kommer ihåg alla (tre) danser. Vi får se, kanske blir något mer inlägg senare, men jag är inte säker...

Ville också säga att min besökräknare räknar varje gång sidan visas... så det blir ganska mycket. önskar att det verkligen var så många unika besökare som kom till min lilla sida! =P

Herrå!

min klocka

DATUM:2008-05-21   TID:15:55:49
såg att min klocka inte går rätt, alltså den på bloggen =P får se om jag kan fixa det men nu försöker jag göra en ny header...

besökräknare

DATUM:2008-05-20   TID:16:52:09
ville bara säga att min besökräknare satte jag dit idag så den räknar från idag =P

BYEBYE

Ny design+annat

DATUM:2008-05-20   TID:16:30:59
Nu har ja gjort en ny design och jag skulle vara glad om ni kunde komentara den...
Idag regnade det mycket och jag gillar verkligen inte det här vädret! Men vem gör det? Men jag gillar när det åskar!
Senare idag ska jag på utvecklingssamtal... ush det gillar jag inte! Innan i skolan hade vi matteprov och jag är ganska nyfiken på hur det gick... en sak jag vet att jag gjorde fel på var att man skulle skriva hur mycket grader det var mellar klockvisarna om klockan var halv tio... Då sa jag 180 grader, för jag tänkte att det var halv tolv det var.......

KjamKjam!

idrottsdag

DATUM:2008-05-19   TID:12:55:13
Idag var det idrottsdag på skolan och det var något som de kallade: "NP wild kids-08" haha, det var faktiskt ganska kul! Vi var indelade i grupper och så gick vi i altorp och gick till olika stationer... Sen fick man korv och festis.
Vi slutade kl 12!! Nu ska jag träna på matten ochh slappa, senare ska jag till täbban...

HERRÅ!!

18 maj...

DATUM:2008-05-18   TID:21:39:36
Tänkte precis: Nu är det mindre än en månad kvar till sommarlovet! (13 juni) Det känns som om jag inte kommer hinna allt i skolan tills den dagen... Men jag ska göra mitt bästa!! Idag var jag hos Clara, vi var "lite" framför datan och höll på med photoshop, och sen var vi lite på hennes rum och sen åt vi jättegod mat och sen var vi på hennes rum igen innan mamma kom och hämtade mig... Nu på kvällen började vi se på "Independence day" med Will Smith...
Nu ska jag snart fortsätta att läsa min bok "Så länge solrosorna blommar", men först ska jag testa lite saker i GIMP, och sen ska jag sova...

Godnatt!!

Fåglarna...

DATUM:2008-05-18   TID:09:24:06
Igår kväll såg vi filmen fåglarna, den var ganska bra förrutom att slutet var konstigt... Det var en skräckis, men den var inte jätteläskig. Dn var gammal, så det var inte så bra kvalitet och man såg ibland att de hade klippt in folk med bakgrunden... Aja den var okej iallafall! Idag klockan ett ska jag till Clara! Jag vet inte vad vi ska göra, men vi får se... kul ska det bli iallafall =P

HERRÅ!! 

Film...

DATUM:2008-05-17   TID:20:04:03
Ooo, nu ska vi se filmen fåglarna, gjord av Hitchcok (stavas han så?) iallafal det ska vara en läskig film så kanske får mardrömmar sen =P... haha aja hejdå allihopa!!

Design...

DATUM:2008-05-17   TID:19:06:11
Nu har jag testat en ny design... "Lite" stökig, men jag vet inte... just nu orkar jag inte göra om!

Go-kväll!!

test header...

DATUM:2008-05-16   TID:18:20:27
Nu har jag gjort en "test" header, jag tror inte att jag ska ha kvar den men jag orkar inte göra en ny nu...
Ikväll ska jag sova över hos min granne.

Go-kväll!!
image116

...

DATUM:2008-05-16   TID:15:02:50
Det här är väl inte så farligt?? Kollade förbi på non hemsida och såg det här... De tycker att det är hemskt att Rachel Bilson inte har haft tid att färga om håret..... Här ser ni... vad tycker ni?

Aja hejdå, kanske skriver något mer senare...

Ja!

DATUM:2008-05-16   TID:14:41:37
Nytt rekord! Såg precis att jag fått nytt rekord med besökare igår! Haha inte så många då... men fler än jag brukar ha! 15st!! (haha)

herrå

FREDAG!!

DATUM:2008-05-16   TID:14:40:02
Yes! Nu är det fredag, skönt! Vet inte riktigt vad jag ska göra... kanske jobba på en ny design, är INTE nöjd med den som är >=( Men jag kommer nog ha svårt att fixa den... Idag var det ju skola, och det hände inget speciellt förutom att 7c hade en uppvisning =P Någon sorts musikal som tog lite tid an Kemin =D

~BYEBYE~

Torsdag, ledig!

DATUM:2008-05-15   TID:22:13:13
Idag var jag, Cajsa, Viktoria, Emelie, Cecilia och Christine på Gröna Lund! Clara kunde inte komma :'( Men jag förstår det för hon ville inte "slösa" pengar på en mulen dag på Grönan...

Lite sol blev det ändå =), Jag är ganska stolt över mig själv, för det var andra gången jag var på Gröna lund och jag åkte Fritt fall! Förra gången jag var där åkte jag mest mini radiobilar =P Men det var ju kul ändå =D!! Jag tycker inte att frittfall var särskillt läskig... Mest kul! Det var läskigare i kön! Och jag tycker att uppskjutet / katapulten var läskigare...

Godnatt alla!!!

Grönan!

DATUM:2008-05-15   TID:11:53:24
Ja! Jag, och nåra ska till Grönan! Men å va jag blev ledsen när Clara sa att hon inte skulle med!! Börja nästan gråta ='(
Snart ska jag ta tåget dit, nu sitter jag bara och väntar... <mitt hår ser lite roligt ut för det har mycket mer volym än det brukar! Jag tog våffeltången och våfflade håret närmast huvudet och så fick det massa volym! Jag våfflade hela "luggen" så det ser lite roligt ut.

Puzz o Kjam!

9.15 15maj

DATUM:2008-05-15   TID:09:16:44
Idag klädde jag mig ganska varmt ifall vi ska till grönan, jag är inte säker men jag hoppas, jag har bara varit där en gång i mitt 13åriga liv!

Kjam elli

lite varmare på tv4...

DATUM:2008-05-15   TID:07:47:35
På Tv4 på tvn sa de nu att i stockholm skulle det bli 11 grader, en liten förbättring iallafall =P

herrå

God morgon...

DATUM:2008-05-15   TID:07:05:05
Nu är jag vaken, när jag vaknade blev jag lite besviken... Det var inte starkt solljus som kom in genom fönstret =(...
Jag kollade vädret nu och det verkar bli ungefär 8 grader och lite molnigt, är det tillräckligt för at stoppa oss från att åka till grönan? Det kanske är bättre att åka nån gång på sommaren? Men det kommer ändå mina syskon att vilja göra... hmm... Nu sitter jag här och funderar om det är värt det att åka till Grönan idag även om det kanske blir lite mulet? Vi får se...


Hittade det här coola molnet...                                  
                                                                                                 


Så här ungefär såg det ut när jag tittade på vädret...
image113

*****

DATUM:2008-05-14   TID:23:09:25
Nu ska jag snart sova, kanske ska läsa lite i min bok först... Den heter Så länge solrosorna blommar, och är skriven av Viveca Lärn, jag fattar inte så mycket vad som händer i den, det är lite att huvudpersonen typ minns bak i tiden utan att man får veta att hon kommer att göra det... så det är svårt att hänga med. På ishockeyn vann Sverige, inte för att jag brukar kolla på det men nu gjorde jag det! och just då vinner sveige! (de har inte vunnit final)... Jag försökte att se på Die hard II men jag somnade hela tiden så jag gav upp =P.

Jag säger det igen: jag hoppas verkligen på fint väder till imorgon! Men tyvärr så säger dem att det kanske blir regn =(.
Vi får väl se...

Godnatt allihopa!

Ny design!

DATUM:2008-05-14   TID:20:36:57
Nu har jag gjort en ny design! Skriv gärna en liten kommentar om den! Jag är inte precis ett proffs på att göra design
=P, men jag börjar fatta lite nu =). Just nu hoppas jag verkligen på bra väder imorgon!!

Kolla gärna in på min mammas nya blogg =P afcr.blogg.se
jag hjälpte henne lite med designen men hon har inte skrivit något än...

Nu ska jag nog bara vara vid tvn en stund innan jag går och kägger mig...
JUSTE jag är ju ledig imorgon!! jaa... Då kan jag vara uppe lite längre =P!!!

Herrå!!

Ny header...

DATUM:2008-05-14   TID:17:10:12

Jag funderar nu på att göra en ny header...
Men jag vet inte hur den ska se ut... Hmm...

Om ni kunde ge tips så skulle jag bli glad =)


HERRÅ


14 maj

DATUM:2008-05-14   TID:16:55:55
Idag efter skolan gick jag och Clara hem till henne...
Där tittade vi mest på bilder på datorn! Det var jätte kul och vi skrattade hela tiden XD.
Vi hittade jätte fina bilder med olika (bl.a. Elsa och Viktoria) det var många fler också, alla klasser vi har haft från      6:års uppåt ungefär!  Nu sitter jag här och fryser för det regnade när jag cyklade hem... Jag hoppas att det blir fint väder imorgon för jag ville åka till Grönan... men jag tror inte det blir not...=(

Hejdå!!


Datasalen (C=

DATUM:2008-05-14   TID:09:19:01
Hejhej nu är jag i datasalen och tränar på verb... Sen har vi matte i 70 min, ganska okej ibland... Sen är det Kemi också okej, kul när man får göra experiment! =P och ha roliga glasögon!! SEn är det lunc, sen 75 min So och sen slutar vi!! Vi skulle ha haft Klassamling också men det slipper vi! Imorron e vi lediga!!

KramKram /Elli (C=

Lite om en Söndag...

DATUM:2008-05-11   TID:18:03:30
Idag vaknade jag kl. 06.00 (på morgonen) och så somnade jag kl 12 på natten, som är sent för mig... Men jag var inte trött när jag vaknade!! konstigt... På morgonen läste jag lite på internet i mitt rum och sen åt jag frukost... Senare kl kvart i 11 cyklade jag och Clara till dansen och idag var det den sista gången innan uppvisningen =S (!!) Jag måste verkligen träna mycket!! När jag kom hem hade pappa grillat hamburgare! När jag hade ätit klart var jag lite vid datorn
och sen cyklade jag och Clara hem till Elina. Felicia var också där och vi fick veta att det var lite en efterskotts fest för mig och Clara =) (= ! Vi gjorde gips skålar och papper. När vi gjorde gipsskålarna satte jag gips runt min tumme, det gjorde Clara och Felicia med men på andra fingrar (eller Clara gjorde också på tummen) så nu sitter jag här i mitt rum med gips runt tummen! Men det går att ta av när man vill  ; ) ! Vi fick också en somrig tårta med jordgubbar och choklad och banan... den var riktigt god! tyvärr hade jag ätit två hamburgare innan så jag fick inte i mig så mycket...
Ikväll vet jag inte vd vi ska äta eller vad jag ska göra... vi kanske ska se på en film, men jag vet inte vilken... Och så är det ju skola imoron... Jag har bestämt mig nu att jag ska vara snabb imorgon!!! Säger man på morgonen imorrn? eller i morgon morgon?? XD...

Hejdå!!

Lördag...

DATUM:2008-05-10   TID:21:20:58
Idag har jag inte gjort något speciellt, jag har varit lite ute, lite framför datan och sen var det redan kväll...
Vi såg på en film som hette något med Brian. Den var gjord av Monty Python. Så den var kul! Den handlade om en som föddes i stallet bredvid Jesus!  Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... det får jag se...

~Godnatt!!~

Fredag...

DATUM:2008-05-09   TID:18:51:57
Idag i skolan på Fysiken gjorde vi något experiment med vatten och något pulver, när vi värmt det och sen hällt upp det i en kall skål så blev det som is =P. I skolan åt vi pannkakor, de är inte alls lika goda som hemma!! Efter skolan cyklade jag hem för att hämta bikinin och sen cyklade jag och Clara hem till Cajsa. Viktoria var också där och lite efter jag och Clara kom dit kom Emelie dit också! När vi var där badade vi i poolen lite och sen solade vi. Vi solade mest, för vattnet var inte supervarmt... Men kul var det iallafall!! När jag var på väg hem såg jag ett konstigt djupt hål i asfalten, det blev inte så bra på bild... När jag kom hem bakade jag en kladdkaka som inte blev så kladdig... och nu ska jag äta middag. Ikväll ska vi nog se någon film och äta "kladdkaka" =) haha                                                           
                                                                            
~ Ha en bra kväll! XD ~

(bilderna är i tidsordning)



den 8 maj...

DATUM:2008-05-08   TID:20:07:23
Idag på skolan hade vi först E-tid. Då var jag i datasalen och skrev på min berättelse, som faktiskt har börjat bli lite längre! Men den är INTE klar, det är långt kvar av den. På måndag ska vi vara klara så jag får skriva som galen den här helgen =(. Efter skolan Cyklade jag hem och gjorde läxor. Sen åt vi "hamburgare" (hamburgare men med vanligt bröd). Medans mamma, pappa och Charlotte gick en sväng badade jag. Så nu sitter jag framför datorn med en kopp varmt te! Idag var det ganska varmt (runt 20 grader tror jag) och jag kunde ha uppvikta jeans. Imorrn skulle det bli ännu varmare och i helgen ännu varmare! jag får hoppas att de som skriver vädret har rätt... från idag har jag inte så mycket eller intressanta bilder men här är någon från idag och annat:

                         
Ett spett med ananas &
chokladkaka rullat i kokos =P

 
                                               För nån dag sen med Clara...

Nu ska jag gå och se Simpsons!

Godnatt!!!

lite olika saker...

DATUM:2008-05-08   TID:07:38:14
Det var länge sen jag hade några bilder, men det kanske kommer några ikväll... om jag orkar och har tid...
Jag och Clara tävlar om vem som får mest besökare och idag är sista dagen =S hoppas jag får några fler besökare idag! När jag var i Täby C i söndags var det några som delade ut olika saker som reklam för något bilmärke, de gav mig och min granne 10 skivor var med olika artister i, inte världens bästa men den är okej, så nu ska jag nog ge bort cd skivor till kompisar  =P...

~Hare bra idag!!~

Sol!

DATUM:2008-05-08   TID:07:26:53

När jag vaknade imorse, först kl. 5, så var det så ljust ute så jag trodde att min klocka gick fel! När jag vaknade lite senare, kl. 6, så var det änu ljusare! Jag älskar solen, särskillt när den inte är bakom ett moln. Idag verkar det bli ganska fin, kollade på SMHI nyss och de säger att det ska bli 17-20 grader och sol! Jag hoppas att det kommer bli det! I runt där mormor o morfar bor i Frankrike säger de att det ska bli också runt 20 grader, i Mekka ska det bli typ 40 grader!!! det är nästan lite för varmt... :)

Nu ska jag snart cykla till skolan, harebra!


Äntligen hemma

DATUM:2008-05-06   TID:20:52:56
Sitter nu och kollar på äntligen hemma, oftast gör de om rummen fint, men inte alltid... tycker jag iallafall! Men oftast blir det ju fint! Det är kul när folk får se rummen som "äntligen hemma teamet" har gjort om och alla är så glada och överaskade! Hihi! Efter äntligen hemma ska jag nog gå och lägga mig, är ganska trött redan nu (kl. är kvart i nio). Oj, nu plockade Bosse fram några fina rosa blommor! Fina... :P Haha vilket konstigt inlägg det blev XD
Ha en bra kväll!!

___ ___
Gäsp! haha ett försök till en gäspande jag!!
      
       |

      ()

Ny header

DATUM:2008-05-06   TID:17:59:29
Vad tycks?? haha mest en test-header. Vet inte riktigt om jag gillar designen... Jag får väl se om jag gör en ny nogon gång, men nu orkar jag inte...

Komentera gärna om ni hittar min lilla blogg! Kul att veta om någon är här...

byebye

Kort om idag

DATUM:2008-05-06   TID:17:12:09
Idag (tisdag) var det skola och det börjde med Fördjupning, Bild för mig, och jag fortsatte med en bild av bara prickar...
När skolan var slut åkte jag och hämtade Charlotte och sen kom jag hem. Någon hade koplat ur datan, och jag vet inte hur man gör för att koppla in den igen och dessutom fick jag inte det :(, så jag fick ta pappas laptop och försöka göra läxan till imorgon, att skriva om sydamerika, men det är svårare på datan än med en bok, dessutom sitter Charlotte bredvid och äter en macka och det låter inte så trevligt... och hon ser på TV, och jag kanske lite också...
Nu måste jag fortsätta med läxan...

~Herrå!~

Kvälls-Inlägg

DATUM:2008-05-03   TID:22:30:48
Nu sitter jag framför datan men jag är såå trött jag måste gå och lägga mig nu! Ska nog läsa lite först men sen får det bli godnatt! orkar inte skriva längre om idag så skriver imorrn!

~Godnatt!!!~

Godmorgon!

DATUM:2008-05-03   TID:09:52:27
Jag vaknade för ungefär 2 timmar sen och jag har bara tittat på tv... Vad lat jag känner mig!
Har kollat lite på Vakna med the voice, det är första gången, brukar bara hinna se Snooza, men jag tycker om Vakna med, XD, Vakna å Snooza, haha... Idag hoppas jag på sol och varmt väder, Ja ska göra not med grannen senare... Sen vet jag inte... Idag känns det som söndag men det är det ju inte det är Lördag... och igår kändes det som måndag...

~ha en bra dag allihopa!~

Våra värsta år...

DATUM:2008-05-02   TID:19:02:26
Såg precis på "Våra värsta år" (en amerikansk komediserie) på 6:an. Det är faktiskt riktigt kul!!
Skådespelare är bland andra Christina Applegate (Kelly Bundy) Ed O'Niell (Al Bundy) David Faustino(Bud Bundy) Katey Sagal (Peggy Bundy) David Garrison (Steve Roades) Amanda Bearse (Marcy Roades/D'arcy) och   Ted McGinley (Jefferson D'arcy).  Christina Applegate har blandannat spelat i: "Just visiting"  Som delad huvudroll med Jean Reno, och Mars Attacks. De andra har också spelat i andra filmer men jag tror att Christina Applegate är kändast av dem... Ja, där va lite fakta om Våra värsta år,, :D

Trevlig kväll allihopa!!

100% :P

DATUM:2008-05-02   TID:15:40:59
Jag älskar choklad ända från vit till nästan 100% mörkchoklad....
100% ig Choklad är ändå liiiite för mörk, väldigt besk men jag tycker ändå den är ganska god :P:P Den här tror jag kommer från Frankrike nonstans...
                                                                                        **********
image84
                                                                                             **********

Ledig-Torsdag!

DATUM:2008-05-02   TID:14:57:47
Det är så skönt att vara ledig :). Igår var Clara hos mig. Vi gungade lite i hängmattan och sen cyklade vi hem hos henne, det var jättefint väder! Hos henne var vi ute och Clara tog lite bilder på sig själv (ungerfär 40 st XD) och sen raderade vi de flesta. Sen var vi lite med Isak och sen åt vi god mat. Efter det cyklade jag hem igen och sen var jag bara vid datorn, och på kvällen läste jag...

Hittills idag har vi vart och tagit passfoton och sen handlat lite, en skateboard var till syskonen och lite mat, och så åt vi där också, jag åt Sushi! Mmm... :D
nu ska jag nog blogga lite och ikväll hoppas jag att vi kan se non film, eller kanske Talang :D.

~HARE BRA!~


Clara i hängmatta & TarsanGunga!

Valborg!

DATUM:2008-05-01   TID:10:24:38

Igår var det valborg och jag+familj var bjudna hos mina kusiner, men tyvär kunde bara
jag, pappa och Lucas komma för Charlotte blev sjuk och mamma fick stanna med henne.
När vi var hos dem spelade vi kort och sen åt vi jätte god mat! Det var något kött med potatis och en god sås med lime honung och...? (något mer, jag tror att det var det) Sen var det efterrätt :P Också jättegott, några frukter (banan, äpple, päron,apelsin) Med smält vitchoklad på.... allt det med vaniljglass bredvid. Sen pratade vi en ganska lång stun om geografi tror jag, och så sa vi vart vi skulle vilja åka :P, jag skulle jättejärna vilja åka till Madagaskar eller Island! Island verkar så bra med allt varmt vatten man kan bada i och Madagaskar verkar bara fint. Det bor typ 18 miljoner där! 0_o det trodde jag inte, och det är typ lika stort som Sverige+Danmark! Man borde kunna ta fina kort där :). Sen när vi pratat klart gick vi till Majbrasan! Det regnade när vi gick dit men det var inte så långt. Fyrverkerierna startade (tror jag) en halvtimme innan de skulle ha gjort det, men vi såg dem riktigt bra där vi var på vägen till majbrasan! När vi kom till platsen där den "stora" majbrasan var såg vi att den var inte så stor, det var mest glöd kvar, när vi kom dit gick nästan alla så det var bra ändå! Dessutom köpte vi lite gott godis! Vi köpte remmar i olika smaker och färger, vi köpte (att dela på jag, Lucas och min ena kusin) två sura äppelremar, en persika och en melon! När vi stått där en stund gick vi hem igen och såg lite på tv, (då var klockan tio tror jag)
vi såg på "South park" jag hade inte sett det riktigt ännu och jag tycker att det var helt okej, men det slår inte Simpsons! Sen cyklade vi hem i mörkret och när vi kom hen klockan 23.00 gick jag och läste i min säng till kl 00.00 (nästan) och sen sov jag! Imorse vaknade jag ganska sent för att vara jag, ungefär kl halv nio! :P Det är skönt att vara ledig!
Oj nu blev det ett långt inlägg!! 
och det ska bara bli lite längre nu :P Idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske göra klart en text om Sydamerika jag fick ta hem o göra...


Bilderna får inte kopieras :P


~Hejdå~


RSS 2.0